Kontakta Macpatric 08 - 650 15 00 (Vardagar 9-17)
Kassa 0

Tjänster

Macintosh konsultation och support. 

Vi hjälper dig mer än gärna med alla typer av installationer för Apples produkter och kringutrustning. Vi erbjuder skräddarsydd och personlig service. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal där vi diskuterar dina specifika krav och önskemål. Vi utvecklar och genomför förändringar inom områden som serverlösningar, nätverk, persondatorer, iPhone samt iPad. En solid IT-plattform resulterar i lägre driftkostnader. Samarbete med Macpatric gör att din investering håller för framtiden! 

Den största utmaningen kring företags och organisationers IT-verksamhet är fortfarande att för mycket tid går åt till brandsläckning. Med en bra IT-strategi och IT-plan kan det undvikas. Vi vet att alla lösningar måste tillgodose användarnas behov och passa in i verksamhetens långsiktiga planer. Hos oss kan ni få expresservice och en personlig tekniker så ni kan fokusera på er verksamhet.

Macpatric levererar IT-stöd och drift av ert företags datorer, servrar, brandväggar och kringutrustning.

Vi är även duktiga på reparation av hårdvara. Antingen kommer vi till er eller så lämnar du in din trasiga produkt på vår verkstad på Kungsholmen. För att minska miljöpåverkan av datoranvändandet föreslår vi gärna reparation före ny produkt. Under garantitiden på Apples produkter samarbetar vi med Apple-verkstäder.

Vill ni ha en leverantörsoberoende inköpsrådgivning och beslutsstöd är vi den perfekta samarbetspartnern. Vi har inga inköpskrav från leverantörer, utan kan rekommendera de lösningar som vi efter många år i branschen vet fungerar bäst för era behov. 

Samla dina Molnlösningar hos Macpatric och få en månadsfaktura på alla tjänster. Vi tillhandahåller: Dropbox, Adobe Creative Cloud, Google, Office 365 samt fjärrbackup

Vi erbjuder fjärrbackup till våra avtalskunder.  Är du inte avtalskund hör av dig till Macpatric.

 

Sale

Unavailable

Sold Out