Om Macpatric

Din helhetspartner för Apple och IT-lösningar

I en värld präglad av snabb digital transformation står Macpatric redo att vara din guide och partner. Vi är inte bara din tillförlitliga källa för Apple-produkter, utan vi erbjuder även omfattande expertis inom ett brett spektrum av IT- och molntjänster.

Ditt allt-i-ett Apple center

På Macpatric finner du ett omfattande utbud av Apple-produkter. Alltifrån de senaste MacBook-modellerna och iPhones till anpassningsbara Mac Pro-konfigurationer. Med våra flexibla leasingalternativ, som sträcker sig från 12 till 60 månader, ger vi dig möjligheten att skräddarsy din teknik efter dina unika behov.

Molntjänster

• Microsoft 365: Maximera samarbete och produktivitet med den senaste kontorsprogramvaran, inkluderat Teams för förstklassig kommunikation och samarbetsplattformar.
• Google Workspace: Nyttja Googles molnbaserade produktivitetsverktyg för att effektivisera kommunikation och arbetsflöden.
• Adobe Creative Cloud: Förverkliga din kreativa potential med Adobes avancerade designverktyg.
• Dropbox: Förbättra ditt samarbete och filhantering med Dropbox. Enkel delning och lagring av filer i molnet för att hålla ditt team synkroniserat och organiserat.
• Backup och återställningstjänster: Säkerställ dina värdefulla data med pålitliga lösningar från ledande leverantörer som Crashplan och Acronis.

Genom att integrera dessa molntjänster i ditt företag kan vi hjälpa dig att optimera arbetsprocesser, förbättra datasäkerhet och öka produktiviteten.

Macpatric: mer än bara en leverantör

Som din partner genom varje steg av den digitala resan, säkerställer Macpatric att du och ditt företag kan navigera framtidens arbetsplats med förtroende. Med vår unika kombination av Apple-expertis och omfattande molntjänster är vi utrustade för att hjälpa dig att förbättra och effektivisera din digitala värld.

Välkommen till Macpatric, där teknik möter passion och innovation. Låt oss tillsammans utforska hur vi kan göra din digitala närvaro starkare och mer effektiv.

Macpatric