Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!

24 Apr 2024

Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan skapa stora avbrott i ditt arbete och nöje. Men oroa dig inte, Macpatric är här för att hjälpa. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att effektivt diagnostisera och åtgärda dessa skärmproblem.

Vanliga skärmproblem vi löser inkluderar:

 • Spräckta skärmar: Yttre åverkan kan ofta leda till spräckta eller krossade skärmar, vilket kräver skärmbyte för att återställa full funktionalitet.
 • Helt döda skärmar: Om din skärm inte tänder över huvud taget kan det bero på problem med strömförsörjningen, moderkortet eller själva skärmen.
 • Skärmar med streck: Om din MacBook visar horisontella eller vertikala streck kan detta ofta vara ett tecken på att kabeln eller själva skärmen är trasig, vilket i de flesta fall kräver ett skärmbyte.
 • Skärmen slocknar i vissa lägen: Om skärmen slocknar beroende på hur mycket locket är öppet kan detta tyda på problem med kabelanslutningar. Detta innebär tyvärr oftast byte av hela skärmen.
 • Flimrande skärm: Det kan vara ett tecken på hårdvaruproblem eller en felaktig drivrutin.
 • Döda pixlar: Dessa visar sig som ständigt svarta eller färgade punkter på skärmen.
 • Ljusstyrkeproblem: Problem med att justera skärmens ljusstyrka kan ofta vara kopplade till systeminställningar eller hårdvaruproblem.
 • Ojämn färgåtergivning: Konstiga färger eller dålig matchning av färger kan kräva justering av skärmens färgprofil eller kalibrering.

 

Hur vi kan hjälpa:

På Macpatric erbjuder vi professionell diagnostik och reparation för alla typer av skärmproblem på din Mac. Vårt team av erfarna Apple-tekniker använder den senaste teknologin för att säkerställa att din enhet återfår sin funktionalitet. Vi erbjuder även:

 • Snabb service: Vi förstår hur viktigt det är för dig att få din enhet att fungera snabbt.
 • Erfarna Apple-tekniker: Vårt team har omfattande kunskap om reparationer av bärbara Apple-datorer och är redo att hantera alla typer av problem.
 • Garanti på reparationer: För att du ska kunna känna dig trygg med vår service inkluderar alla reparationer en garanti.

 

Miljömedvetet val:

Då vi arbetar i samklang med ett miljömedvetet val erbjuder vi också begagnade skärmar som ett hållbart alternativ. Att välja en begagnad skärm hjälper inte bara till att minska elektronikavfall utan också att förlänga livslängden för befintliga resurser. Du kan läsa mer om vår hållbarhetsstrategi och ditt bidrag till en grönare framtid på Macpatrics hållbarhetssida.

Dessa modeller har vi fasta priser på. Vill du byta på annan modell använd formuläret nedan så återkommer vi med offert. Vi har också begagnade alternativ.

 

Om du upplever några skärmproblem med din bärbara Apple-dator, tveka inte att kontakta oss direkt här på Macpatric. Vi är här för att hjälpa dig att få din enhet tillbaka i toppskick och se till att du kan fortsätta vara produktiv och kreativ!

Kontakta oss

Liknande läsning

Den fascinerande historien om @-tecknet på svenska tangentbord
I den digitala eran har @-tecknet blivit ett oumbärligt symbol, särskilt i e-postadresser och sociala medieanvändarnamn. Men visste du att...
Hitta din perfekta Apple-produkt hos Macpatric
Hos Macpatrics butikslager hittar du ett noga utvalt sortiment av Apples mest populära produkter. Oavsett om du är ute efter...
Upplev bästa servicen och snabb leverans av din Apple-dator med Macpatric
När du väljer att köpa eller hyra en Apple-dator från Macpatric, garanteras du förstklassig service och snabb leverans direkt från...