Optimerad för kreativitet: Apple M2 Max Mac Studio nu tillgänglig på Kungsholmen

15 Jul 2023

Upplev den ultimata balansen mellan pris och prestanda: Vårt handplockade Mac Studio-paket nu tillgänglig för snabb leverans från eget direktlager

Apple M2 Max med 12‐kärnig processor, 30‐kärnig grafik, 16‐kärnig Neural Engine och 64 GB enhetligt minne, samt 1 TB SSD-lagring. Skynda att slå till innan lagret tar slut!

Mac Studio är en oumbärlig kompanjon för kreativa yrkesutövare över hela världen. Den imponerar med dess kraftfulla M2 Max-chip, exceptionella prestanda, ett rikt utbud av portar och en kompakt design. Denna imponerande apparat tar ditt arbetsflöde till nya nivåer, oavsett om du spelar in musik, redigerar video eller animerar i 3D. Du kan lita på att dess blixtsnabba prestanda och kompakta format lever upp till förväntningarna.

Mac Studio erbjuder en mängd anslutningsmöjligheter med tolv högpresterande portar. Med dessa kan du enkelt överföra bilder och videor via en SDXC-kortläsare, ansluta TV-apparater och skärmar med en förbättrad HDMI-utgång som stöder upp till 8K, och synkronisera med den senaste generationens tillbehör via Bluetooth 5.3. Dessutom har du tillgång till dubbel data­genom­strömning med wifi 6E.

Mäktiga kontakter Mac Studio

Mac Studio är känt och älskat av kreativa proffs världen över. Den är packad med det kraftfulla och blixtsnabba M2 Max-chipet, erbjuder extraordinär prestanda och har massor av portar. Oavsett vilken kreativ utmaning du står inför, gör Mac Studio det möjligt att förvandla vilket utrymme som helst till din egen studio.

Fördelar inkluderar: • M2 Max med 12 CPU-kärnor och 30 GPU-kärnor • Uppspelning av 10 videoströmmar i 8K ProRes samtidigt • Stöd för upp till fem skärmar • Över 4 gånger snabbare maskininlärning än föregångaren M1 Max • 400GB/s minnesbandbredd • Fyra Thunderbolt 4-portar • Ethernet-port med 10Gbit/s • Kompakt design med effektivt kylsystem

Tack vare sin kompakta design tar Mac Studio väldigt lite plats på ditt skrivbord och passar perfekt under de flesta skärmar. Därmed kan du alltid ha tillgång till extrem kraft och massor av anslutningar, vilket gör det möjligt att förvandla din arbetsyta till din egen studio.

Mac Studio har ett innovativt kylsystem inbyggt i chassit, vilket säkerställer att du får ut det mesta av M2 Max utan att störas i ditt arbete. Trots sin otroliga kraft är Mac Studio inte mer än en viskning, även under de mest krävande uppgifterna.

Mac Studio Köp eller Leasing

Mac Studio – M2 Max 12-core CPU, 30-core GPU, 64 GB RAM, 1 TB SSD-lagring

Apple har utformat Mac Studio i samarbete med Studio Display för att du ska kunna skapa din drömstudio. Med dess imponerande 27-tums Retina 5K-skärm, en ultravidvinkelkamera med 12 MP, tre studiokvalitetsmikrofoner, sex högtalare med rumsligt ljud och nanotexturglas som tillval, kompletterar Studio Display din Mac perfekt. Vi har även Studio Display i lager.

Erfarna tekniker och konsulter redo att hjälpa till

En av de största utmaningarna när du köper en ny dator är ofta att överföra all din värdefulla data från din gamla enhet. Men oroa dig inte, hos Macpatric har vi erfarna tekniker och konsulter som gärna hjälper dig med den processen.

Vårt team är utbildat för att hantera alla aspekter av dataöverföring på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om det handlar om dokument, bilder, program eller personliga inställningar, säkerställer vi att all din viktiga information följer med dig till din nya Mac.

Detta är bara ett av de sätt vi på Macpatric strävar efter att erbjuda en sömlös och stressfri upplevelse för våra kunder. När du köper en ny dator från oss, kan du känna dig trygg i vetskapen om att du inte bara får en ny enhet, utan också ett team av dedikerade experter redo att hjälpa dig att göra övergången så smidig som möjligt.

Liknande läsning

Apples fokus på AI: nyttig användning framför flashiga funktioner
Apple står inför en viktig utmaning: att göra AI användbar och inte bara flashig. Här är några viktiga insikter från...
WWDC 2024: Viktiga nyheter och uppdateringar samt förväntningar
WWDC 2024 har väckt stor uppmärksamhet med sina många nyheter och uppdateringar. Här är några av de största höjdpunkterna: iOS...
Den fascinerande historien om @-tecknet på svenska tangentbord
I den digitala eran har @-tecknet blivit ett oumbärligt symbol, särskilt i e-postadresser och sociala medieanvändarnamn. Men visste du att...