Nyligen släppt! OWC SoftRAID 7.5

14 Apr 2023

Med SoftRAID 7.5 introduceras en ny och enklare installation för både Mac och Windows detta tillsammans med nya SoftRAID Upgrade + Support-planen. OWC Mac-teamet har omkonstruerat installationsprocessen för SoftRAID 7.5 på macOS 13.3. SoftRAID:s nya teknologi för laddning av drivrutiner gör att installationen av SoftRAID på Mac blir en enkel "drag-and-drop"-process. Inga ytterligare drivrutinsinstallationer eller säkerhetskontroller krävs för att börja använda SoftRAID. Den nya SoftRAID Uppgraderings och Support-planen ger möjlighet att förlänga livet för befintlig programvara och hårdvara och säkerställa tillgång till de senaste versionerna av SoftRAID och OWC:s prisbelönta supportteam. Upgrade + Support-planen gör det möjligt för OWC att släppa uppgraderingar, uppdateringar och nya funktioner snabbare - samt fortsätta testa med den senaste teknologin och samarbeta med företag för att se till att dina data alltid är redo för nästa innovation.

Se OWC presentation här

SoftRaid 7.5

OWC SoftRAID är det mest kraftfulla programvaru-RAID-verktyget som finns tillgängligt, vilket ger dig mer skydd och mer kraft än andra RAID-verktyg, inklusive hårdvaru-RAID. SoftRAID maximaliserar enhetskapaciteten, erbjuder snabbare prestanda och skyddar mot dataförlust. Det är idealiskt för volymösa datauppgifter inklusive ljud- / videoproduktion och redigering, fotografering, grafisk design, databasservrar, finansiella applikationer och mer. I grunden är det hjärnan som kör, underhåller och skyddar dina RAID-system.

SoftRaid Expert Sverige

OWC SoftRAID är en kraftfull men lättanvänd RAID-programvara som maximaliserar enhetskapaciteten, erbjuder snabbare prestanda och skyddar mot dataförlust. Det är idealiskt för volymösa datauppgifter inklusive ljud- / videoproduktion och redigering, fotografering, grafisk design, databasservrar, finansiella applikationer och mer. I grunden är det hjärnan som kör, underhåller och skyddar dina RAID-arrayer. SoftRAIDs kärna är RAID-skapande och hanteringsteknologi som har finslipats under 20 års utveckling. Valbara RAID-nivåer erbjuder maximal volymkapacitet, optimal enhetsprestanda, dataskydd eller en kombination av egenskaper. Det är idealiskt för alla som behöver säkert lagra och säkerhetskopiera stora mängder data, inklusive videoredigerare, ljudproducenter, fotografer och grafiska designers.

ENKELT ATT SKAPA RAID-KONFIGURATION
SoftRAID guidar dig genom att skapa RAID-volymer och hjälper dig att bestämma vilket RAID-system som passar dig bäst. Vill du inte ha din volym längre? SoftRAID hjälper dig att säkert radera den utan att riskera dina data. Skapa avancerade RAID 0/1/4/5/1+0 (10)1 med SoftRAID Pro eller XT och RAID 0/1-volymer med SoftRAID Lite. *I en RAID 0-konfiguration leder en felaktig enhet till total förlust av data. Endast RAID-nivåer med redundans (1, 4, 5, 6, 6+, 10) kan hantera förlusten av en eller flera enheter.

SoftRaid macOS

MJUKVARU eller MASKINVARU-RAID?
Undvik att fastna med dyr maskinvaru-RAID-teknologi som du inte kan uppgradera eller utöka. SoftRAID ger dig frihet med full kontroll över RAID-volymer, inklusive skapande, hantering och radering. Det använder också datorns avancerade processorkraft jämfört med de långsamma processorer som finns i de flesta maskinvaru-RAID-lådor. Resultatet är en snabb och flexibel RAID-array som har minimal påverkan på ditt datorsystem eller applikationer. Vad är den största fördelen med SoftRAID jämfört med en maskinvaru-RAID? Du är inte låst till att använda specifik maskinvara för att komma åt dina data. Om ett maskinvaru-RAID-system slutar att fungera och det inte längre finns i produktion eller stöds kan all din data gå förlorad på en sekund. Med SoftRAID kan du enkelt byta ut en dålig RAID-låda eller uppgradera till en ny låda. Flytta bara enheterna för att komma åt dina data utan att missa något.

Macpatric Raid

FULLPACKAD MED FUNKTIONER SOM DU INTE HITTAR NÅGON ANNAN PROGRAMVARA

SoftRAID är fullpackad med funktioner som hjälper dig att hantera och skydda dina data. OWC:s programvaruteam har optimerat och skyddat data i över 20 år och använder toppmoderna tekniker för att hjälpa dig att utföra ditt arbete snabbare och säkrare. SoftRAID ger dig flexibilitet och uppgraderbarhet som du helt enkelt inte kan få från maskinvaru-RAID. Flytta enheter, byt lådor - du har alltid kontroll över dina data med SoftRAID.
ENHETSHÄLSA SoftRAID skyddar dina data genom att varna dig för problem innan något händer, vilket säkerställer att du är skyddad när du har en kritisk deadline.
TVÄRPLATTFORM Inbyggd MacDrive-teknik låter dig läsa/skriva SoftRAID HFS+ RAID 0/1/5-arrayer och använda dem omväxlande mellan Windows och macOS.
FLERA RAID-NIVÅER Skapa avancerade RAID 0/1/4/5/1+0 (10)1 volymer för högre prestanda och/eller redundans.
VALIDERING Volymvalidering säkerställer att sektorer kan läsas, paritet är korrekt och eventuella potentiella volymfel minimeras.
CERTIFIERING Kontrollera nya diskar för att säkerställa att de är i optimalt skick innan du börjar lagra dina värdefulla data.
UPPGRADERBAR Du är inte låst till en lösning - SoftRAIDs unika tillvägagångssätt är oberoende av hårdvara.
KOMPATIBEL Fungerar med macOS 10.12 eller senare och Windows 10 eller senare.
APFS FÖR MAC Skapa APFS-volymer med SoftRAID för Mac.
MÖRK LÄGE Lätt på ögonen för en bra visningsupplevelse i lågbelysningsmiljöer.

TRE UTMÄRKTA VERSIONER ATT VÄLJA MELLAN

Tre versioner av SoftRaid

Liknande läsning

Upplev bästa servicen och snabb leverans av din Apple-dator med Macpatric
På Macpatric i Stockholm erbjuder vi en omfattande lösning för dina Apple-behov. Med snabb leverans direkt från vårt lokala lager...
Tips & Tricks | Anpassa din menyrad på macOS
Menyraden längst upp på ditt macOS-skrivbord kan anpassas för att inkludera de inställningar du använder mest (och eliminera de du...
Tips & Tricks | Lägg till genvägar för appar, filer och mappar i Finder-verktygsfältet på din Mac
Är du trött på att ständigt navigera genom mappar för att hitta dina mest använda filer eller appar? Med macOS...