Glad Påsk från oss på Macpatrics - Din Apple-partner

27 Mar 2024

Påsk närmar sig med stormsteg och i denna speciella tid vill vi på Macpatrics, din tillitfulla partner för allt som berör Apple och Mac, ta tillfället i akt att önska er alla en fantastisk helg fylld med glädje och samvaro. Påsk är en tid för eftertanke och gemenskap och vad bättre sätt att dela dessa stunder än med de verktyg och enheter som berikar våra liv. Vi ser fram emot att dela dessa ögonblick med er, våra värderade kunder.

För att ni ska kunna planera era besök hos oss på bästa sätt under påskhelgen, vill vi informera er om våra öppettider:

  • Skärtorsdagen: Öppet som vanligt till kl. 17. Passa på att göra de sista inköpen inför påskmiddagen eller se till att din Mac är redo för helgen.
  • Långfredagen: Stängt. Ett ypperligt tillfälle att koppla av och njuta av tiden med nära och kära, kanske med hjälp av en favoritfilm via din Apple TV.
  • Påskafton: Stängt som vanligt. Varför inte tillbringa lite kvalitetstid med att utforska nya appar på din iPad?
  • Annandag Påsk (måndagen): Stängt. En dag för återhämtning och att minnas helgens glada stunder, kanske genom att bläddra igenom bilder på din iPhone.
  • Tisdagen den 2 april: Vi öppnar återigen och ser fram emot att välkomna er tillbaka! Kom och upptäck de senaste inom Apple och Mac som kan förenkla och försköna din vardag.

Vi hoppas att ni finner dessa öppettider hjälpsamma för era planer under påsken. Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss.

Till sist, låt oss önska er en riktigt Glad Påsk än en gång! Må er helg vara fylld med lycka, njutning, och de små ögonblick av glädje som teknik kan bidra med. Vi ser fram emot att träffa er igen och fortsätta att vara en del av er upplevelse med Apple och Mac.

Liknande läsning

Klisterlapparna på tur: Apple och hållbarhet
Apple har länge varit en pionjär när det gäller hållbarhet och miljövänliga initiativ. Men när de nyligen beslutade att sluta...
Midsommaröppettider hos Macpatric
Torsdag: Öppet som vanligt till kl. 17:00Midsommarafton (fredag): StängtMåndag: Vi öppnar igen kl. 09:00 🌸 Passa på att njuta av midsommarhelgen...
Fördjupad titt på macOS Sequoia: de mest spännande uppdateringarna
Apple har nyligen avslöjat macOS Sequoia vid WWDC 2024, och det finns mycket att se fram emot för Mac-användare. Här...