Fredagslyx på Macpatric: Glass!

12 Jul 2024

På Macpatric är fredagar inte bara slutet på arbetsveckan; de är början på något gott! Varje fredag under sommaren serverar vi gratis mjukglass från Il Primo till alla som utnyttjar våra tjänster eller gör ett inköp. Ett litet tack från oss till dig!

Kom för servicen, stanna för glassen

Fixat, färdigt, glass! Efter att du har besökt vår butik eller använt en av våra tjänster, varför inte svalka dig med en skopa italiensk mjukglass? Il Primo är känd för sin silkeslena konsistens och ljuvliga smaker – precis vad du behöver för att kicka igång helgen på rätt sätt. Vi bjuder också på en espresso till alla våra besökare för en perfekt kombination.

Välkommen till vårt "Öppet hus (och öppen glassfrys med glasskapslar)"

Vi har öppet från 9 till 17, måndag till fredag, hela sommaren. Kom förbi, gör dina ärenden och glöm inte att hämta din glass och espresso på vägen ut.

Ses på fredagar – din glass och espresso väntar!

Liknande läsning

Apples strategi: Hur företaget formar framtidens teknik och miljövänlighet
Apple är mer än bara en producent av premiumteknologi – det är en visionär inom både teknik och hållbarhet. Deras...
Apple: Framtidens AI-enheter redan idag med M1, M2 och M3-chippens arkitektur
Apple har länge varit en pionjär inom teknikutveckling, och med introduktionen av deras M1-, M2- och nu M3-chip har företaget...
Tips & Tricks | Så tar du bort ett objekt från "Hitta" på din Apple-enhet eller via iCloud.com
Apples AirTag och andra "Hitta"-kompatibla enheter är ovärderliga verktyg för att hålla koll på dina tillhörigheter, oavsett om det handlar...