Mjukglassfredagar hos Macpatric i sommar!

16 Jun 2023

I sommar har vi på Macpatric ett speciellt erbjudande för fredagar. När du lämnar eller hämtar ut din Mac från service eller handlar från vårt väl utvalda sortiment på en fredag bjuder vi på en läcker italiensk mjukglass från Il Primo!

Vi har öppet alla vardagar under sommaren men det är fredagar som blir extra speciella med vårt mjukglaserbjudande. Vad kan vara bättre än att svalka sig med en italiensk mjukglass under sommarens varma månader? Välj mellan smakerna: choklad, saltkaramell, citron eller jordgubb.

Vi ser fram emot att träffa dig hos Macpatric. Där teknologi möter italienska smakupplevelser!

Il Primo Glass

När det kommer till mjukglass finns det få märken som kan mäta sig med Il Primo. Det italienska glassbolaget, känt för sin högkvalitativa mjukglass, har länge varit en favorit bland glassälskare över hela världen.

Grundandet av Il Primo är en fascinerande berättelse om en resa som började i Italien och har tagit företaget till internationell berömmelse. Startat av passionerade entreprenörer som delade en djup kärlek till italiensk glass, har Il Primo alltid varit fokuserat på kvalitet och autenticitet. Företagets grundare insåg tidigt att det fanns ett tomrum på marknaden för premium mjukglass, och de tog det som sin mission att fylla det.

Il Primos mjukglass har blivit känd för sin rika smak, krämiga textur och överlägsna kvalitet. Tillverkad med omsorg och traditionella metoder, har mjukglassen från Il Primo satt en ny standard för vad kunder kan förvänta sig av mjukglass.

Men det slutar inte med smaken. Il Primo har även gjort ett namn för sig själv genom sitt engagemang för hållbarhet. Företaget tar stolthet i att välja råvaror med omsorg och fokusera på hållbara tillverkningsmetoder. Genom att göra detta visar Il Primo att man kan producera en fantastisk produkt samtidigt som man tar hand om vår planet.

Idag är Il Primos mjukglass en älskad behandling över hela världen. Företagets fokus på kvalitet, autenticitet och hållbarhet har hjälpt det att skapa en produkt som verkligen står ut i glassvärlden. Nästa gång du är sugen på en mjukglass, tänk på Il Primo - en verklig smak av Italien.

Liknande läsning

Vi tar en paus den 1:a maj – Välkomna tillbaka den 2:a!
Vi vill påminna er om att vi håller stängt den 1:a maj för att fira helgdagen. Vi är tillbaka och...
Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...