Expert på MacBook-reparationer – specialister på moderkort

13 Okt 2024

Macpatric erbjuder Sveriges mest avancerade reparationstjänster för MacBook. Våra tekniker har lång erfarenhet och en unik expertis inom moderkortsreparationer, vilket gör att vi kan lösa även de mest komplexa problemen. Genom att reparera din enhet istället för att köpa en ny, gör du ett miljövänligare val.

Moderkort Macbook

 

Vårt åtagande

Vi på Macpatric strävar efter att leverera högkvalitativ och hållbar service för alla typer av MacBook-problem. Genom att använda toppmodern teknik och reservdelar av högsta kvalitet, säkerställer vi att din MacBook fungerar optimalt igen, oavsett om det handlar om mindre problem eller stora systemfel.

Våra tjänster

Moderkortsreparationer: Vår specialitet. Med avancerad mikrolödning och stor precision åtgärdar vi problem med strömförsörjning, grafikfel, och skador orsakade av vätskespill. Vi kan reparera logikkort som många andra verkstäder bedömer som icke-reparerbara.


Skärmbyten: Vi byter ut skärmar på alla MacBook-modeller snabbt och effektivt med högkvalitativa reservdelar.

Batteribyten: Ge din MacBook nytt liv med ett batteribyte. Vi använder förstklassiga batterier från Newerrech för att maximera prestanda och livslängd.

Dataräddning: Om din MacBook har gått sönder och du riskerar att förlora viktig data, kan vi hjälpa dig att återställa allt från bilder och dokument till kompletta system.

Tangentbordsreparationer: Vi reparerar trasiga eller klibbiga tangenter och återställer tangentbordets fulla funktionalitet.

Vattenskador: Vätskeskador är inte slutet för din MacBook. Vi har tekniker som är specialiserade på att rädda enheter som har utsatts för vätska.

Varför välja Macpatric?

Sveriges ledande på moderkortsreparationer: Vi är en av de få verkstäderna som har expertis att reparera logikkort, vilket sparar våra kunder tusentals kronor jämfört med att köpa en ny enhet.

Snabb och pålitlig service: Vi förstår hur viktigt det är att ha en fungerande dator, så vi strävar efter att slutföra reparationer så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Högkvalitativa reservdelar: Vi använder endast delar av högsta kvalitet för att säkerställa att din enhet fungerar som ny efter reparationen.

Garanti på alla reparationer: Alla våra reparationer kommer med en garanti, vilket ger dig trygghet och förtroende för att jobbet är ordentligt gjort.

Så fungerar vår service:

1. Lämna in din enhet: Du kan lämna in din MacBook direkt till oss, eller skicka den via vår smidiga inskickningstjänst.
2. Diagnos och offert: Våra tekniker gör en noggrann diagnostik av din enhet och ger dig en detaljerad offert på kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.
3. Snabb reparation: Vi börjar reparationen så fort du godkänt offerten och de flesta reparationer slutförs inom några dagar. Vissa reparationer kan ta längre tid men då informerar vi om det och erbjuder hyrdator. 
4. Garanti: Efter slutförd reparation testas din MacBook noggrant för att säkerställa att allt fungerar perfekt. Du får även en garanti på utfört arbete.

Lämna in din MacBook idag!

Har din MacBook problem? Låt våra experter ta hand om den. Vi erbjuder en trygg och pålitlig reparationstjänst som gör att du kan använda din enhet som ny igen. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster.

Kontakta oss

Liknande läsning

Historisk felbedömning: Michael Dell ville stänga ner Apple
Den 6 oktober 1997 gjorde Michael Dell, grundare av Dell Inc., ett häpnadsväckande uttalande om Apple. När han tillfrågades vad...
Flexibla hyres- och leasinglösningar för Apple-produkter – i samarbete med Wasa Kredit
 Macpatric erbjuder Apple-produkter till förmånliga månadspriser med snabba leveranser och flexibla finansieringsalternativ. Du kan välja avtalslängd på 12, 24 eller...
MacBook Air 15” vs 13”: Vilken modell passar dig bäst?
När du väljer mellan en MacBook Air 15” och 13” kan det kännas svårt att avgöra vad som passar bäst....