Kontakta Macpatric 08 - 650 15 00 (Vardagar 9-17)
Kassa 0

iPadOS 16.2 med Stage Manager - Stöd för extern skärm

Apple iPad MacOS

För användare av iPads med Apples M1- och M2-chip har det kommit nytt användnigsområde för iPad-enheten. I och med lanseringen av iPadOS 16.2 kommer iPad Air- och iPad Pro-modeller med M-seriens chip officiellt att kunna användas som en extern skärm i full upplösning och med flera programtabbar på skärmen.

För att köra Apples Stage Manager-gränssnitt måste du använda en Mac eller iPad som kör macOS Ventura eller iPad OS 16. Funktionen är kompatibel med alla Mac som kan köra macOS Ventura, men är endast som sagt tillgänglig för iPads utrustade med en Apples M1 eller M2-processor

För att aktivera Stage Manager External Display på din M1 eller M2 iPad måste du först se till att Stage Manager är aktiverad. Gå till Inställningar > Startskärm och multitasking > Stage Manager > På.
När Stage Manager är aktiverad och du ansluter din iPad till en extern skärm får du ett meddelande i rullgardinsmenyn som visar att Stage Manager External Display är aktiverad. Ganska snart därefter ser du att iPadOS 16.2 använder den externa skärmens fulla upplösning. (Så länge du har en tillräckligt snabb HDMI-kabel och dongel. Bäst har det funkat med Apples officiella USB-C Digital AV Multiport Adapter.)
Du kan också ställa in Stage Manager External Display så att den speglar iPad-skärmen eller använder den externa skärmen som en utökad skärm. När du har anslutit den externa skärmen kan du hantera dess inställningar i Inställningar > Skärm och ljusstyrka. I det fönstret bör du se alternativet att trycka på din externa skärm.
För att uppdatera till iPadOS 16.2 går du till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering.

Stage Manager


Äldre post Nyare post

Sale

Unavailable

Sold Out